top of page
Het gezicht van Bureau Tw!st
Sara_bureautwistnl_3-min.jpg

Mijn naam is Sara. Als kind groeide ik op in een niet-traditioneel huishouden waar onderhuids conflict alledaags was. Feilloos aanvoelen wat er tussen mensen speelt en op basis daarvan voorzien in ieders behoefte werd mijn tweede natuur. Tegelijkertijd zorgden dat niet-traditionele gezin, op 11-jarige leeftijd met mijn ouders naar Nederland verhuizen, en daar op mijn 17e alleen achterblijven, ervoor dat ik op talloze manieren ervaarde dat ik er niet bij hoorde. Dat was moeilijk, maar ik leerde wel invoelend observeren. Zo breidde ik mijn tweede natuur uit met het vermogen om te detecteren wat groepen wel en niet tolereren voor het voortbestaan.

 

Mijn jonge leven maakte dat ik voornamelijk een sterk cognitief vermogen ontwikkelde. Tot ik me tijdens mijn studie Bestuurskunde bewust werd van de wijsheid van mezelf als geheel. In hoofd, maar ook in hart en handen. Ik begon de collectieve verbondenheid tussen mensen te herkennen, zag hoe we samen één geheel vormen en dat ieders leven bijdraagt aan dat geheel.

 

Later ontdekte ik de creatieve potentie die conflict met zich meebrengt, mits men moedig genoeg is om de spanning te verdragen die tot innovatie kan leiden. Voor mij was dit een bitterzoete realisatie, want dit had ik als kind graag geweten. Tegelijk scheen er ineens een heel ander licht over mijn vorming, waardoor ik inzag dat ik mijn tweede natuur als instrument kon inzetten.

 

Inmiddels creëer ik dagelijks ruimte, sfeer en setting waarmee mensen de creatieve potentie van conflict ervaren. Ik orkestreer muziek die mensen beweegt om met hun unieke kracht zichzelf, maar ook het geheel te dienen. Op mijn beurt doe ik hetzelfde en ben ik machtig middels de controle die ik heb over míj́n kracht. Standvastig en integer tegelijk. Vol eigen-wijsheid met het lef om buitengewoon te zijn.

bottom of page