top of page

Ik heb Sara leren kennen als een georganiseerde, creatieve en resultaatgerichte denker en doener. Sara heeft ons ondersteund bij een digitale heisessie. De oorspronkelijke opzet hiervan was hybride, uiteindelijk moesten we overnight overschakelen op volledig digitaal. Sara had aan een paar woorden genoeg om te begrijpen wat wij met de sessie beoogden en vertaalde dat vlot naar een concept programma met veel ruimte voor interactie. Sara heeft niet alleen veel kennis van digitale tools, maar heeft ook de heisessie zelf prima (technisch) begeleid, waarbij ze geregeld zorgde voor momenten om even te ontspannen. Ook hiervoor heeft ze leuke en onverwachte ideeën, waarmee ze een groep mensen even in een andere modus kan krijgen. Het is prettig samenwerken met Sara!

— M. Visscher, directeur Regio Ministerie van Economische Zaken & Klimaat

Ik heb Sara leren kennen als een uiterst zorgvuldige en betrokken procesbegeleidster die op een lichte, onnadrukkelijke manier een sfeer weet te scheppen waarin ook gevoelige onderwerpen besproken kunnen worden. Met de inzet van muziek, beelden, anekdotes, haar eigen achtergrond en alles wat verder maar behulpzaam kan zijn, weet zij een open en veilige setting te creëren. Daarnaast is zij in de voorbereiding van sessies ook heel scherp op alle praktische aspecten en een goede, respectvolle briefing van alle betrokken. Een genot om met haar te werken!

— T. Guijt, Ministerie van Economische Zaken & Klimaat

In januari heb ik een kennismakingstraining gevolgd bij Sara over Power-bility: flexibility, possibility & responsibility of power. Haar facilitation skills en manier van spelen met een lastig onderwerp heb ik als heel prettig en leerzaam ervaren. Dus toen ik een lastig gesprek ging voorbereiden dacht ik gelijk aan haar. Zij heeft mij op een geweldige manier gecoacht. Ik keek met veel spanning naar het overleg, maar met haar vragen, zienswijze en ook lol, had ik opeens zin in het overleg! Niet alleen kan Sara de juiste en mogelijke vragen stellen, zij had veel aandacht voor mij als persoon- en voor mij ook heel fijn - het was ook speels! En alsof dat niet genoeg was, stuurde ze op de dag van mijn overleg een playlist met happy tunes! Echt geweldig, en veel dank!

— Y. Hoppenbrouwers, Stichting Intermin

Sara is creatief en een echte teambuilder. Bij een groep van meer dan dertig nationaliteiten kreeg zij het voor elkaar om binnen een uur een groepsgevoel te creëren. De workshops die zij geeft zijn nèt even anders, en hebben vaak de twist die nodig is om de groep in een nieuwe, verfrissende richting te laten denken. En daarnaast staat er echt een persoonlijkheid voor de groep, Sara bruist van de positieve energie!

— S. Hoff, adviseur thuisbasis Innovatie Attaché Netwerk, RVO.nl

bottom of page