top of page

Als Bureau Tw!st faciliteer ik powerwise leiders, zodat hun teams excelleren, ik ontwerp sessies die ruimte maken voor de creatieve potentie van conflict en ik reis mee in een voortdurend groeiproces dat zorgt voor échte, duurzame verbetering.  Ik doe dat op eigen, unieke wijze.

 

Onbevangen
Zonder (voor)oordeel, onpartijdig, objectief, maar ook vrijmoedig en ongedwongen. Ik sta(p) er open, vrij en levendig in. Geïnspireerd door historie en altijd zorgvuldig voorbereid.

 

Ontwapenend
Mijn stijl als facilitator is eens omschreven als speels, analytisch en uitdagend. Mijn energie werkt daarbij aanstekelijk. Dat kan wel kloppen. Deelnemers zijn vaak al snel bereid om mee te bewegen en zich open te stellen. Natuurlijk draagt het zorgvuldige ontwerp van de sessie daaraan bij, maar mijn stijl en energie maken het wel makkelijker om de vuisten te ontspannen.

 

Magisch
Ik beschik over een sensitieve antenne waarmee ik feilloos aanvoel wat er tussen mensen speelt en waar zij behoefte aan hebben. Daarnaast heb ik een sterk vermogen om te detecteren wat groepen wel en niet tolereren voor het voortbestaan. Het is een tweede natuur die mijn leven mij gegeven heeft. Een extra zintuig waarmee ik sympathiek, doortastend en vloeiend kan schakelen tussen belangen, emoties en behoeftes van individu en groep.
Daar zie je niks van. Je merkt er alles van.

 

Present
Wanneer je me inhuurt als facilitator bij een verandertraject of conflictsituatie, verwacht dan een (mede)mens dat aanwezig is in het moment. Hier en nu. In de groep en niet erboven.
(Wil je liever een verschijning op een podium die haar zegje komt doen? Huur me dan in als spreker.)

(eigen)Krachtig

Onbevangen en Ontwapenend. Magisch en Present.
Gelukkig ben ik
niet onzeker over mijn kwaliteiten en ken ik mijn kracht ;)
Ik weet in ieder geval wat ik je kan bieden, zodat jij weet wat je aan me hebt.
Laten we Tw!sten dan ervaar je het zelf.

IMG_6029.JPG
bottom of page