Met Bureau Tw!st zoek ik het goud in teams en benut de potentie die er is. Of het nou gaat om Agile werken, LEAN doen of Opgavegericht organiseren, in organisaties werken mensen samen. Maar hoe krijg je mensen zo ver dat ze betrokken het ziel van het voorgenomen plan/methode omarmen? Ik kijk en denk met jou mee.

Leidende principes waarmee ik werk:

  • eigen kracht;

  • beeldend ervaren;

  • het niet weten en toch aangaan;

  • transformatie door middel van verandering van perspectieven.

 

Mogen veranderingen van jou ook knallen én stralen?

Ik ben sterk als meewerkende 'teamfluisteraar' die scherp observeert en op de werkvloer intervenieer in het moment. Alles om de potentie van de groep te benutten!

HOE KOM JE DAAR?

Bureau Tw!st focust op gedrag en houding in teams zodat 'ja zeggen' ook 'ja doen' wordt.

'Changing the system always requires more conversation'

Verandering als een conversationele activiteit. Daar besteedt Bureau Tw!st aandacht aan. Bureau Tw!st is graag jouw adviseur/begeleider/ontwerper die stapsgewijs uiteenlopende zaken samen met jou verkent, onderzoekt en verdiept. Immers: waar begin je met de benodigde conversaties? Met wie wil je de gesprekken voeren? Waarover gaat het gesprek? Welke vragen ga je stellen?

'Actually, who are you not to be? Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do.'

-Marianne Williamson-

KvK 65773322