WHEN WE CLASH, WE MEET

Meningsverschillen hoeven geen obstakels te zijn voor productiviteit, mits ze op een constructief wijze worden benaderd. 'Hard op de inhoud, zacht op de relatie'. Tegelijkertijd is het heel menselijk om conflicten uit de weg te gaan, omdat niemand opzettelijk de sfeer wil verpesten. Hoe kun je een setting creëren waarin mensen de ruimte voelen om vrijmoedig te spreken, aandachtig naar elkaar luisteren en nieuwsgierig zijn naar dat andere geluid?

Ik faciliteer betekenisvolle ontmoetingen door met aandacht en zorgvuldigheid samenwerkingstrajecten te ontwerpen en te begeleiden, waardoor mensen anders met elkaar in gesprek komen om hun werkrelatie te verdiepen en gezamenlijk meer te bereiken, dankzij de verschillen. De kernwoorden zulke ontmoetingen zijn: informeel, veilig en patroon doorbrekend.

Ik heb Sara leren kennen als een uiterst zorgvuldige en betrokken procesbegeleidster die op een lichte, onnadrukkelijke manier een sfeer weet te scheppen waarin ook gevoelige onderwerpen besproken kunnen worden. Met de inzet van muziek, beelden, anekdotes, haar eigen achtergrond en alles wat verder maar behulpzaam kan zijn, weet zij een open en veilige setting te creëren. Daarnaast is zij in de voorbereiding van sessies ook heel scherp op alle praktische aspecten en een goede, respectvolle briefing van alle betrokken. Een genot om met haar te werken!

Sara, wat was het fijn om met jou te werken! Je bent zo open, energiek, volledig toegewijd aan wat wij aan jou geven en tegelijkertijd ons serieus en stap voor stap daar richting aan te laten geven. Ik hoop je veel vaker tegen te komen, daar word ik namelijk heel blij van!

'Actually, who are you not to be? Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do.'

-Marianne Williamson-

KvK 65773322